FI / SE

KAUHAN KULUTUSOSAT

Meiltä on saatavilla J-sarjan kynnet ja patentoidut kynsijärjestelmät. Meidän valikoimaamme kuuluvat myös hitsattavat, mekaaniset kauhansuojat ja adapterit.
Stenmann kauhankulutusosia käyttämällä säästätte kustannuksia pienentyneiden remonttikulujen ansiosta. Kulutusosavalikoimamme alkaa pienistä kaivinkoneista aina isoihin kaivoskoneisiin asti.
Kulutusosavalikoimamme kattaa niin kaivinkoneet kuin pyöräkuormaajat.


FEURST KAUHANSUOJAT 

Meiltä on saatavilla mekaanisesti tai hitsattavasti kiinnitettävät kauhansuojat. Kauhansuojilla suojaat  kauhan kriittisimmät alueet kulumiselta.  Kulutusosien vaihtaminen on  moninkertaisesti nopeampaa kuin kuluneen alueen korjaushitsaaminen. Mekaanisesti kiinnitettävät kauhansuojat perustuvat siihen, että kauhaan hitsataan kiinnitysosa, johon kauhansuoja kappale kiinnitetään lukitusosan avulla.

Huom !

Mekaanisesti kiinnitettävät kulutusosat kovuudeltaan 550 Hb, ne on kulutuskestävyydeltään 30 % parempia kuin hitsattavat kulutusosat, nopeamman vaihtamisen lisäksi saat myös pidemmän käyttöiän.

FEURST - KYNSIJÄRJESTELMÄT      

Feurst on ranskalainen kauhan kulutusosia valmistava yritys. Feurst valmisti ESCOLLE 1960- luvulta aina pitkälle 1990- luvulle asti heidän kysituotteitaan. Valmistaminen ESCOLLE lopetettiin kun Feurst keskittyi itse valmistamaan omia patentoituja kynsijärjestelmiään. Feurst tuotteiden on ideana tarjota asiakkaille tuvallisempia ja huoltovapaampia kynsituotteita. Feurst tuotteiden suunnittelun pohjana on minimoida kynnen liikkuminen adapteria vasten, näin vältetään adapterin nopea kuluminen ja mahdollinen kynnen irtiputoaminen  adapterista.

 

 

Feurst – Turnkey ja Fastkey kynsijärjestelmän edut

  • Elinikä on 2-kertainen perineiseeen J-sarjan adapteriin verrattuna
  • Rikkoutumaton
  • Hyvä penetraatio koko kynnen elinkaaren
  • 75 % kynnen painosta on käytettävissä

J-sarjan kaivinkoneen kynnet ja adapterit

Maahantuomme Turbo-merkkisiä J-sarjan tuotteita. Meiltä on saatavilla kynnet ja adapterit J 350 -koosta aina J 800-kokoon asti. J 550- ja J 600-adapterit on saatavilla kansivaihtoehdolla. Adapterissa on kiskot joita pitkin adapteriin on vaihdettavissa kansi. Adapterin kansi on helppo ja nopea vaihtaa.