FI / SE

LOUHINTATUOTTEET

 


STENMANN ISKUVASARAN TERÄT 

 

Vasaran terämme valmistetaan korkealuokkaisesta teräksestä, joka karkaistaan oikeaan kovuuteen. Materiaalin kovuuden optimointi takaa lujan ja pitkäikäisen iskuvasaran terän joka ei halkea käytössä. Toimitamme iskuvasaran teriä yleisimpiin iskuvasaramerkkeihin.

 

Kiven rikotukseen meiltä on saatavissa normaali tylppä ja paksunnettu tylppä. Paksunnetussa tylpässä kiveä koskettava alue on paksunnettu, mikä pidentää vasaran terän käyttöikää ja alentaa urakoitsijoiden käyttökustannuksia. Terien pituudet ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Kymmenet kivenrikotukseen ja louhintaan erikoistuneet yritykset Suomessa ovat ottaneet käyttöönsä tuotteitamme ja todenneet ne hinta-laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyisiksi. Asiakkaamme Suomessa vasaroivat Pohjois-Suomen kaivoksilta aina Suomen eteläisimmillä alueilla. Yleisimmät terämallit ovat meillä varastotuotteita ja pyrimme lähettämään tilauksen samana päivänä asiakkaalle.

 

STENMANN PORAKRUUNUT

Meiltä on saatavilla Porakruunuja 76 mm halkaisijasta ylöspäin. Joko retraccina tai ilman. Meiltä on saatavilla eri nastavaihtoehdot.