FI / SE

SLITAGEDELAR TILL STENBRYTNING


STENMANN HYDRAULHAMMARSPETT

Våra hydraulhammarspett tillverkas av högklassigt stål som härdas till lämplig hårdhet. Optimeringen av materialets hårdhet garanterar ett starkt och långlivat hydraulhammarspett som inte klyvs i användningen. Vi levererar hydraulhammarspett till de allmännaste hydraulhammarmärkena.

För stenkrossning erbjuder vi en normal trubbända och en breddad trubbända. Ytan som träffar stenen är breddad vilket ökar hammarspettets livslängd och minskar entreprenörens driftskostnader. Spettens längder kan skräddarsys enligt kundens önskemål.

Tiotals företag i Finland som specialiserat sig på stenkrossning och stenbrott har tagit i bruk våra produkter och anser att priset är mycket konkurrenskraftigt i förhållande till kvaliteten. Våra kunder krossar sten ända från norra Finlands gruvor till de sydligaste delarna i Finland. De allmännaste spettmodellerna är lagerprodukter och vi strävar efter att leverera produkten till kunden på beställningsdagen.

STENMANN BORRKRONOR

Hos oss finns även borrkronor från 76 mm och uppåt i diameter, antingen som retracc eller utan. Vi har olika stubbalternativ.